Om oss

Med nästan 40 års erfarenhet inom vattenrening och tekniska lösningar är vårt team av specialister här för att möta dina behov när det gäller vattenbehandling.

En kommersiell skåpbil med företagsgrafik parkerad på en snöig tomt framför en byggnad.

Waterman

Med nästan 40 års erfarenhet inom vattenrening och tekniska lösningar är vårt team av specialister här för att möta dina behov när det gäller vattenbehandling. Oavsett om det är avsaltningsprojekt för skärgårdsvillor eller vattenanalys för industrianläggningar, hjälper vårt team dig att hitta den bästa lösningen till rimliga kostnader.

Vårt mål

Vårt mål på Waterman är att leverera pålitliga och effektiva vattenreningslösningar utan att kompromissa på kvalitet eller säkerhet. Vi strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar genom skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar. Med fokus på innovation och service excellence är vi din partner i vattenbehandling och avsaltning.

Våra kärnvärden

Varför välja oss?

När du väljer Waterman kan du vara säker på att du får tillgång till branschledande expertis och skräddarsydda lösningar för dina vattenbehandlingsbehov. Vi erbjuder en omfattande portfölj av tjänster, från avsaltning och UV-ljus desinficering till bortfiltrering av föroreningar, för att säkerställa att du får rent och hälsosamt vatten varje gång.

Snötäckt mark framför en tegelbyggnad med "svevia"-skyltar ovanför entrédörren, under en grå himmel.

Låter det här intressant för dig?

Ring oss på 010-788 20 90 eller fyll i ett formulär på kontaktsidan.

Rulla till toppen